КАК ДА ИЗБЕРЕМ НОВИ ПРОЗОРЦИ?

КАК ДА ИЗБЕРЕМ НОВИ ПРОЗОРЦИ?

Ако решите да смените прозорците с PVC ( пластмасови) прозорци, трябва да знаете някои критерии за избора им.
Несъмнено най-добрите пластмасови прозорци са изработени от немски производители. Прозорците предлагани от Хоумпласт са на доказани производители Trocal, Rehaul и други. От останалите те се отличават с качеството, издръжливостта и надеждността. Новите ви прозорци трябва да издържат на рязко изменение на температурата от -50 ° C до + 50 °C.

Изберете прозорците с подсилен профил.

Подсилените прозорци имат в своя дизайн специален стоманен елемент, който подобрява характеристиките и осигурява устойчивост на цялата структура на прозореца. Имайте предвид, че дебелината на този профил трябва да бъде не по-малка от 1,5 мм. Такъв профил обикновено се изработва от поцинкована стомана. Обърнете внимание на това, защото влияе върху способността на прозореца да издържа на динамични натоварвания. Също така, когато избирате пластмасов прозорец, трябва да се съсредоточите върху стъклопакета. Това е един от най-важните компоненти на прозореца. Той може да бъде от различни типове, но ви съветваме да спрете на троен стъклопакет. Този стъклен пакет е по-студен и по-добре запазва топлината през зимата. Препоръчителната дебелина е не по-малка от 32 мм. Освен това можете да поръчате специален топлоотразяващ филм. Това ще позволи да се намали загубата на топлина, която е важна за студа.

Аксесоари за прозорци

Аксесоари също имат голяма стойност при избора на пластмасови прозорци. Той е отговорен за възможността за отваряне на прозореца и включва различни механизми. Не трябва да спасявате качеството им, защото ремонт или замяна ще доведе до ненужни проблеми. Прозорците продавани от Хоумпласт са само на доказани производители на вътрешния пазар. Затова вземете немски Trocal или Rehau.

Енергийна ефективност на прозореца

И, разбира се, без значение какво прозореца не е с високо качество, а 50% топлоизолационни свойства, зависи от монтажа на дограмата. Имайте предвид, че инсталирането на PVC прозорци може да струва около 15% от стойността им. Закупувайки прозорец от нас ние ще извършим безплатен монтаж и доставка. Ние сме сертифицирани от Ролпласт. Не забравяйте, че без значение колко скъпи са прозорците не само на правилните измервания на прозореца на отваряне и тяхната квалификация и професионален монтаж, можете да продължите да се избегнат много проблеми.

Преди да си купите прозореца е добре да дойдете в нашия офис да го изпробвате, отвяряне, дизайн на прозореца и професионални съвети, които да ви помогнат при избора на аксесоари към PVC прозореца. Обикновено клиент директория е в различни секции на профили за прозорци. Преди да изберете разгледайте профила на парчето. По него може да се определи, че използването на лошо качество на стъкло или пластмаса.

Вашият коментар

×
×

Cart

Close Panel